WhatsApp Çevrimiçi Gizleme Özelliği Ekliyor

WhatsApp Çevrimiçi Gizleme Özelliği Ekliyor

WhatsApp çevrimiçi gizleme ile ilgili bir özelliği hayata geçiriyor. Bu özellik ile beraber pek çok kullanıcı bayram ediyor olacak.

WhatsApp, günümüzün en popüler sohbet uygulamalarından birisi olarak bizlerin karşısına çıkıyor. İnternet kullanıcıları, WhatsApp ile birlikte arkadaşıyla beraber sohbet edebiliyor veya grup kurarak toplu mesaj atabiliyor. Anlık mesajlaşma platformu olan ve SMS’ten sonra yeni bir devir olarak açıklanan ücretsiz bu uygulama, gizlilik konusunda da önemli adımlara ev sahipliği yapıyor. Bazı kullanıcılar için çevrimiçi olayı büyük bir öneme sahip olmakta. Bundan dolayı kullanıcılar, bu ayarı kapatıp açmak isteyebilir. WhatsApp, bu konuyla ilgili yeni özelliği duyurmuş oldu.

WhatsApp Çevrimiçi Gizleme Özelliği Ne Zaman Yayınlanacak?

WhatsApp kullanan pek çok kişi, bazı özellikleri kapatmadan bu deneyimden faydalanmak isteyebilir. Bazıları da gizli hayalet bir şekilde WhatsApp deneyimini elinde bulundurmak isteyebilir. WhatsApp kullanıcıları arasında yer alan bazıları, gizlilik konusunda her ayarı kapatmak yerine çevrimiçi durumunu kapatmak isteyebilir. Bunun pek çok nedeni bulunabilir. Örneğin WhatsApp uygulamasına giren bir kullanıcı, başka kullanıcılar tarafından çevrimiçi görünmek istemeyebilir. Bu sayede kişi, rahatlıkla uygulamada dolaşabilir. Bu gibi pek çok avantaj internet kullanıcılarıyla buluşuyor olmakta.

WhatsApp Çevrimiçi Gizleme

WhatsApp çevrimiçi gizleme ile ilgili attığı yeni bir adım ile insanların bu konuda etkili bir şekilde bu özelliği kullanmasında yarar sağlayacak. Yeni özelliğe göre kullanıcılar artık çevrimiçi durumu gizleyebiliyor hale gelecek. Bir WhatsApp sohbetine girildiğinde sohbetin üst kısmında kişinin çevrimiçi olup olmadığı yani uygulamada bulunup bulunmadığını yazar. Bu kısım, yapılacak olan ayar ile beraber artık gizlenebiliyor hale geldi.

WhatsApp uygulamasına eklenen çevrimiçi durum gizleme seçeneği gizlilik ayarlarında bulunuyor. Üye, gizlilik ayarlarına girerek burada yer alan “Kim çevrimiçi durumumu görebilir?” kısmından düzenleme yaparak bu seçeneği istediği şekilde değiştirebiliyor. Şunu ifade etmek istiyoruz ki bu özellik henüz tam olarak yayınlanmadı. Ne zaman yayınlanacağı konusunda ise kesin bir bilgi bulunmuyor fakat yakın zamanda ortaya çıkacağı tahmin ediliyor.